om dit product toe te voegen aan de winkelwagen, gebruik de bestelknop

LET OP de foto`s geven niet de pasvorm of set indeling weer
  
 autozonwering alle ramen na b-stijl  |  carshades privacyshades (set)
 originele modelspecifieke pasvorm 
         adviesprijs:€109,00  incl. btw
   onze prijs:€92,65  incl. btw ...uw korting: 15%
   productcode:PV HOCIV5A   
   verzending: PostNL of DHL pakketpost (incl. track&trace)    
gratis verzending in NL bij besteding vanaf € 100,-
   afhaalbalie: afhalen bij onze afhaalbalie in Sittard, NL (Limburg)    
gratis professionele montage; klaar terwijl u wacht
maandag t/m vrijdag, tussen 09.00u-17.00u; op afspraak
   levertijd: verzending binnen 3-5 werkdagen af fabriek    
 

 
   
 
Carshades privacyshades autozonwering wordt geleverd met originele modelspecifieke pasvorm voor uw honda civic (5drs) bj. 2001-2006. Alle zonneschermen worden gemaakt van hoogwaardig polydoek met gaatjes, waardoor de zon nauwelijks invloed heeft op bijvoorbeeld kinderen op de achterbank, uw hond en/of spullen in de bagageruimte. Elke set bestaat uit zonneschermen voor alle ramen na de voorportieren, incl. achterruit. Eventuele bagageruimteruiten en/of (kleine driehoeks) zijruitjes worden ook bijgeleverd. Carshades privacyshades kenmerkt zich doordat het zonnescherm voor de achterruit uit 2 aaneengesloten delen bestaat.

Elke set wordt geleverd inclusief alle benodigd montagemateriaal en handleiding. Montage is eenvoudig zelf uit te voeren in slechts enkele minuten door middel van de bijgeleverde clipjes in de sponning van de ruit; géén beschadigingen of aanpassingen aan de auto benodigd. Tevens kunt u de zonneschermen altijd eenvoudig weer demonteren indien gewenst. U kunt de schermen veilig en droog opbergen in de meegeleverde gratis opberghoes om schade te voorkomen.

UV-werend carshades privacyshades autozonwering
De carshades privacyshades autozonwering biedt en perfecte bescherming tegen de sterke UV-straling van de zon. Vooral voor kleine kinderen op de achterbank erg belangrijk tijdens een lange rit!

Insectenwerend autozonweringdoek
Door de complete afdekking en fijngeweven doekstructuur kunnen insecten niet meer naar binnen terwijl u ventileert met de ruit een beetje open.

Modelspecifieke pasvorm carshades privacyshades zonneschermen
Alle carshades privacy shades zonneschermen zijn model specifiek voor het gewenste automerk en model en volgen de originele modelspecifieke pasvorm van de ruiten voor een optimale afdekking.

Autozonwering eenvoudig te monteren
Alle carshades privacy-shades zonneschermen zijn op maat en kunnen in slechts enkele minuten in de auto worden gemonteerd. Alles is pasklaar en kan zonder aanpassingen aan uw auto geplaatst worden (dus geen beschadiging door bijvoorbeeld boren of schroeven). Eenvoudig ook weer te verwijderen en op te bergen.

Inbraakwerend carshades privacyshades effect
Door de carshades privacyshades autozonwering is het zicht van kostbaarheden op de achterbank en/of in de kofferbak van buitenaf beperkt, waardoor het minder opvalt voor dieven.

Complete set autozonwering
Elke set bestaat uit zonneschermen voor alle ramen na de voorportieren, incl. achterruit. Eventuele bagageruimteruiten en/of (kleine driehoeks) zijruitjes worden ook bijgeleverd.

   Dit montagevoorbeeld geeft niet de originele modelspecifieke pasvorm/montage weer, maar een algemeen beeld van de montagestappen.
    terug