servicedesk
   informatie over de diensten van deze webshop
        Heeft u naar aanleiding van onderstaande informatie nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!
   afhaalbalie
   haal uw producten na bestelling zelf af bij onze afhaalbalie in Sittard
Het is ook mogelijk om uw producten na bestelling af te halen bij onze afhaalbalie in Sittard (geen aanvullende verzend- of behandelkosten).

adres     
openingstijden     
:    
:    
Rigastraat 105, 6135 LB Sittard (NL)
De straat staat helaas in sommige navigatiesystemen nog niet goed. Gebruikt u voor uw navigatie Kopenhagenstraat 105 in Sittard; ons pand ligt hier achter aan vast. Als herkenningspunt: onze voordeur ligt recht tegenover de ingang van de parkeerplaats van het Staples Office Centre in Sittard.

maandag t/m vrijdag, tussen 09.00u-17.00u; op afspraak
Zodra de bestelling beschikbaar is bij de afhaalbalie, maken we een afhaalafspraak met u.
Van diverse producten hebben we een voorbeeld staan bij de afhaalbalie, het is mogelijk om die op afspraak te komen bekijken. Neem contact met ons op als u interesse heeft om te komen kijken, dan plannen we graag een afspraak met u in.

De afhaalbalie is geen winkel of magazijn en heeft geen directe voorraad. De producten kunnen alleen na bestelling worden afgehaald zodra deze binnen zijn; er gelden dezelfde levertijden zoals aangegeven per product op de productpagina.

Uit veiligheidsoverwegingen hebben we geen (contante) betalingen bij de afhaalbalie, dat loopt altijd via de website.
   verzenden
   alle bestellingen kunnen af fabriek verzonden worden met pakketpost, incl. track&trace
   
Tijdens het bestelproces kan u kiezen om uw bestelling naar u te laten verzenden met pakketpost, incl. tracktrace.
Op de avond van verzending krijgt u een email met een track&trace code om de bezorging de dag erna te volgen.

De verwachte vervoerder staat per product aangegeven op de productpagina: PostNL, DHL, UPS, DPD of GLS.

verzendkosten binnen Nederland (totale productwaarde < €100)   :   €6,95
verzendkosten binnen Nederland (totale productwaarde > €100)   

:   

gratis

verzendkosten buiten Nederland :   €14,65
   betalen
   betaal uw bestelling eenvoudig en veilig via een van onderstaande betalingsmogelijkheden
   
Bij het afrekenen van een bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank (ABN, ING, Rabobank, SNS, ASN, RegioBank, Knab, Moneyou, Triodos, Bunq of Van Lanschot).

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem. Uw order wordt direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond.
   
Tikkie betaalverzoek
   
Indien u een PayPal rekening heeft, kunt u bij ons ook betalen via PayPal. Betalen met PayPal is snel, eenvoudig en veilig. Met PayPal kunt u overal ter wereld betalen, zelfs zonder dat u daarvoor een pas of code nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft zijn uw accountgegevens van PayPal. Helaas zijn er wel extra kosten verbonden aan de betaling middels PayPal. Uw order wordt direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond.

U kunt uw bestelling ook afrekenen via creditcard (visa & mastercard). Betalen met creditcard is snel, eenvoudig en veilig. Bij veel creditcard maatschappijen is uw aankoop tevens verzekerd (dit is uiteraard afhankelijk van uw creditcard maatschappij). Helaas zijn er wel extra kosten verbonden aan de betaling middels creditcard. Uw order wordt direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond.
   
Betaalt u liever niet online, dan kunt u ook zelf een overboeking doen via uw bank binnen 10 werkdagen na bestelling. Vermeld het nummer van uw bestelling als kenmerk bij uw betaling. Uw order wordt in behandeling genomen nadat de betaling is bijgeschreven.

rekeninghouder   
adres   
IBAN
BIC
:    
:    
:    
:    
Seddes Automotive
Postbus 52, 6130AB Sittard (NL)
NL 44 ABNA 0547808917
ABNANL2A
   retourneren & garantie
   ook na aankoop zullen wij ervoor zorgen dat u een tevreden klant blijft
Niet goed? geld terug!
Heeft u per ongeluk het verkeerde product of model besteld, of is het helaas toch anders dan u had gedacht? Geen probleem, dan kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangt aanmelden voor retour door een reply te sturen op uw bestelbon, of mail uw gegevens naar info@seddes.nl.

Vervolgens sturen wij u de procedure om de producten aan ons te retourneren. Verzendkosten voor een dergelijke retourzending zijn voor rekening van de klant.

Elk product dat als retour wordt aangemeld, dient compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking te zijn. Producten of verpakkingen die gebruikt of beschadigd zijn, komen niet voor retourneren in aanmerking.

Product of verpakking beschadigd ontvangen?
Heeft u een pakket ontvangen waarvan de verpakking beschadigd is? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst), alvorens het pakket verder uit te pakken. U kunt dit doen door een reply te sturen op uw bestelbon, of mail uw gegevens naar info@seddes.nl.

Blijkt een product na uitpakken beschadigd (ondanks dat de verpakking niet beschadigd was)? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst), alvorens het product te gebruiken. U kunt dit doen door een reply te sturen op uw bestelbon, of mail uw gegevens naar info@seddes.nl.

Product defect geraakt?
Mocht uw product onverhoopt defect raken? Dat is erg jammer, maar uiteraard willen we u ondersteunen om dit te verhelpen en te bekijken of het wellicht onder de fabrieksgarantie valt. Stel ons op de hoogte van het defect door een reply te sturen op uw bestelbon, of mail uw gegevens naar info@seddes.nl.
   algemene voorwaarden
   de algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten
Thuiswinkel organisatie
Seddes Automotive heeft de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie als basis gebruikt voor de totstandkoming van haar eigen Algemene Voorwaarden. Op specifieke onderdelen zijn de voorwaarden aangepast zodat ze beter passen bij de bedrijfsvoering van Seddes Automotive. De Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coordinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad.

Toepasbaarheid
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Seddes Automotive. Afwijkende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door Seddes Autotmotive. Door uw bestelling geeft u te kennen dan u akkoord gaat met de leverings- en betaalvoorwaarden. Seddes Automotive heeft het recht haar leverings- en/of betaalvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te downloaden (PDF)

Adobe Acrobat Reader?
Om een PDF document te kunnen lezen, dient u over Adobe Acrobat Reader te beschikken. Beschikt u niet over Adobe Acrobat Reader, dan kunt u dat hier downloaden.

Mochten de Algemene Voorwaarden voor u niet toegankelijk zijn, neem dan contact met ons op.